Nyheter

Klimasøksmål

Miljøbevegelsen saksøker staten for å bore etter olje. Kan klimaet reddes i rettssalene? I ukas podkast snakker vi om klimasøksmålet og om skandaleplattformen Goliat.

Organisasjonssjef i Miljøpartiet De Grønne

Brenner du for organisasjonsutvikling, team-ledelse og vil bidra til at De Grønne gjør et brakvalg i lokalvalget i 2019?

– En viktig seier for asylbarna!

Takket være MDG, SV og Rødts initiativ til å stanse returer til Afghanistan, har Ap og Sp blitt presset til en mer human asylpolitikk. Det er et lite steg i riktig retning, sier De Grønnes stortingsrepresentant, Une Bastholm.

Uttalelse fra Sentralstyret i Miljøpartiet De Grønne, 8.11.2017
Kommunikasjonsrådgiver (vikariat)

Vil du være med å endre Norge, nedenifra? Nå søker vi en ny kommunikasjonsrådgiver på Stortinget.

Barn på flukt

Regjeringa vil sende enslige, asylsøkende barn tilbake til Afghanistan. Er det greit? Ukas podkast handler om asyl og innvandring.

Farida (11) til Stortinget: – Jeg håper rettferdigheten kommer tilbake til Norge

Farida (11) og familien venter i Afghanistan på at Høyesterett skal behandle anken deres. 11-åringen ble i dag en del av asyldebatten på Stortinget.

Ikea droppar Black Friday – meiner kjøpehysteriet har gått for langt

Møbelkjeda meiner kjøpehysteriet har gått for langt og droppar ekstra billige varer på årets største handledag. – Vi synest Black Friday har gått litt av hengslene og ønskjer å stramme den opp.

Vil stoppe anbudet for kystruten: – Miljøkravene er lavmål

Opposisjonspartiene er skuffet over miljøkravene Samferdselsdepartementet har satt i det nye anbudet for kystruten mellom Bergen og Kirkenes. Nå vil både SV og MDG stanse anbudet og starte prosessen på nytt.

– Vi snakker nå om et sikkerhetsspørsmål

75 prosent av alle insekter er forsvunnet i Tyskland. I morgen må klima – og miljøminister Vidar Helgesen svare MDG på hvordan regjeringen stiller seg til drastisk økende insektsdød.

Meny