Velkommen til landsmøte 2019!

Barn holder oppblåsbar klode på klimamarsj

 

Forrige lokalvalg var Miljøpartiet De Grønnes store gjennombrudd i norsk lokalpolitikk. Vi tidoblet antall grønne folkevalgte, og fikk en hånd på rattet i hovedstaden og mange kommuner over hele landet.

 

Siden da har partiet vokst seg større og sterkere. Vi har flere medlemmer, mer erfaring og mange nye og friske ideer til hvordan vi skal forandre Norge til det beste for mennesker og miljø - både lokalt og nasjonalt.

 

24.-26. mai 2019 samles rundt 200 delegater fra hele landet på Quality Hotel Expo i Akershus. Landsmøtet blir startskuddet for årets lokalvalg. Her møtes vi for å finne ut hvordan vi skal gjøre 2019-valget til det beste valget i De Grønnes historie.

 

Vil du være med på å sparke i gang tidenes grønneste valgkamp? Da må du delta på årsmøte i ditt lokallag og fylkeslag. Her velger man hvem som får representere laget på Landsmøtet. Betal årets medlemskontingent, meld deg på årsmøtet og vær med å påvirke partiet!

 

Landsmøtet er også åpent for medlemmer som ikke er valgte delegater. Dersom du vil overvære møtet og ikke er delegat må du melde deg på som observatør og betale ved påmelding.

 

Vel møtt!

 

Vi trenger deg