Nyheter

– Det har oppstått en ny skillelinje i norsk politikk som ikke handler om rødt mot blått, men om ekte...

Skal vi stå sammen eller alene?

– Det har oppstått en ny skillelinje i norsk politikk som ikke handler om rødt mot blått, men om ekte solidaritet versus kortsiktig isolasjonisme, sier Arild Hermstad, fungerende leder i MDG.

Miljøpartiet De Grønne søker sekretariatsleder

Er du klar for å få en nøkkelrolle i å endre norsk politikk i grønn retning? Miljøpartiet De Grønne har fått historisk mye makt på Stortinget og i norsk politikk, og ser nå etter deg som vil være med på å løfte oss til nye høyder.

Miljøpartiet De Grønne søker organisasjonsrådgiver

Vil du være med på å styrke en bevegelse som skal endre Norge til det bedre for mennesker og miljø?

MDG søker kommunikasjonsrådgiver til Viken

Vil du bidra til at De Grønne vinner valget i 2023? MDG leter nå etter en kommunikasjonsrådgiver med nyhetsteft som brenner for grønn politikk.

Følg Grønn stafett her!

Nå er det ett år til lokalvalget 2023. Vi reiser Norge på langs for å samle innspill!

Kjære grønne venner!

Jeg har nå hatt min første hele uke som konstituert leder for partiet etter at Une trakk seg som partileder. Uken har vært hektisk, men også oppløftende. Takk til alle som har sendt varme hilsener til Une og oss i ledelsen etter at nyheten ble kjent. 

Følg våre EU-debatter her!

Har Norge det best utenfor eller innenfor EU? Og hvilken løsning gir best miljøpolitikk? Debatten er startet i MDG, og du kan være med!

Une går av som partileder

Une Bastholm slutter som partileder i MDG, men fortsetter som stortingsrepresentant.

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle