Nyheter

På MDGs digitale landsmøte ble stortingsrepresentant Une Bastholm lørdag valgt til partileder. Siden 2016 har hun ledet partiet som en...

Førsteutkast til nytt partiprogram lansert

Nå ber programkomiteen om dine innspill til ny politikk for De Grønne.

Ferievikar i kommunikasjonsavdelingen til Miljøpartiet De Grønne

Vi søker en person som kan bistå oss i kommunikasjonsavdelingen gjennom sommeren. Stillingen vil være variert, med både ansvar for tradisjonelt mediearbeid og digitale flater.

Miljøpartiet De Grønne søker politisk rådgiver for samferdsel og byutvikling

Vil du være med på laget som skal få MDG over sperregrensa i stortingsvalget 2021? Vi jobber hardt for å videreutvikle Norge til et velferdssamfunn for både mennesker og miljø. I 2019 ble MDGs valgkamp kåret til landets beste. Nå girer vi opp til stortingsvalget neste år hvor vi har skyhøye ambisjoner, og vi har en ledig stilling for en...

Miljøpartiet De Grønnes Stortingsgruppe søker ny gruppesekretær

Vil du være med på laget som skal få MDG over sperregrensa i stortingsvalget 2021? Vi jobber hardt for å videreutvikle Norge til et velferdssamfunn for både mennesker og miljø. De Grønnes stortingsgruppe har nå en ledig stilling som gruppesekretær.

Miljøpartiet De Grønne søker innholdsprodusent

Vil du være med å endre norsk politikk for alltid?

Hermstad: – Koronakur må også bli en klimakur

De Grønnes digitale landsmøte vedtok lørdag en omfattende koronaresolusjon med 19 punkter.

Une Bastholm valgt til partileder

På MDGs digitale landsmøte ble stortingsrepresentant Une Bastholm lørdag valgt til partileder. Siden 2016 har hun ledet partiet som en av partiets to nasjonale talspersoner, de siste to årene sammen med Arild Hermstad, som i dag ble valgt til nestleder.

Hermstad: – Hereide må bli en miljøhelt

Nasjonal talsperson Arild Hermstad åpnet De Grønnes digitale landsmøte med en kraftig appell til “feige politikere” om at satse riktig og grønt.

Vi trenger deg