Nyheter

Her er MDGs naturplan

19 tiltak for å redde natur, dyreliv, matjord og friluftsområder i hele landet! MDG-forslagene behandles på Stortinget i løpet av vinteren.

MDG krever full boikott

Regjeringen må gjøre mer for å stoppe de uhyrlige krigshandlingene Israel påfører de sivile på Gazastripen.

Slik bygger vi den grønne bevegelsen

Denne helgen møtes rundt 200 av MDGs folkevalgte på Fornebu for folkevalgtsamling. Samlingen ble innledet med tale fra partileder Arild Hermstad, som du kan lese her. 

– Jødehets er totalt uakseptabelt

Før jul signerte MDG sammen med alle andre partier på Stortinget utenom Rødt Det Mosaiske Trossamfunn sitt opprop mot antisemittisme.

– Det er vi som har kraften til å endre politikken

Valgoppsummering, nye samarbeid og tafatt regjering. Her er partileder Arild Hermstads tale til MDGs landsstyre 24. november 2023!

Miljøpartiet De Grønnes bystyregruppe i Oslo søker stabsjef.

Vi søker etter et skarpt hode til å bistå med vårt politiske arbeid på Oslo rådhus!Å jobbe for Miljøpartiet De Grønne i Oslo er å leve slagordet «tenk globalt, handle lokalt». Vi endrer verden gate for gate, og nabolag for nabolag. Nå ser vi etter en ny stabssjef og strategisk rådgiver som vil være med på å skape verdens grønneste...

Oslo MDG søker kommunikasjonsrådgiver

Å jobbe for Miljøpartiet De Grønnes bystyregruppe i Oslo er å leve slagordet "tenk globalt, handle lokalt". Vi jobber for å endre verden gate for gate, og nabolag for nabolag. Nå ser vi etter en ny kommunikasjonsrådgiver som vil være med på å skape verdens grønneste hovedstad. Du må være flink til å fortelle engasjerende historier, både i tradisjonelle medier...

Bruk oljenæringas beste virkemiddel til grønn omstilling

Statlig deleierskap er en mye bedre måte å støtte grønn industri på enn rene subsidier.

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle