Meld deg på

UTSATT: Skolering i Byutvikling - med påfølgende innhøsting av innbyggererfaringer

Meld deg på

Hvor

TBA
Søndre Nordstrand, Oslo 1278
Norway

Joakim Kosmo

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

20.08.2022 KL.13:00

Dette arrangementet må dessverre avlyses. Vi håper å få til noe lignende om ikke lenge, og heldigvis skjer det mye annet interessant i Oslo MDG fremover. Kanskje kan det friste med et annet møte om byutvikling allerede senere i dag? Se kalenderen for flere fristelser. 

Håper vi sees snart! 

---

Tid for innhøsting!

Vi disker opp pizza og inviterer til skolering i MDGs byutviklingspolitkk med byrådssektretær Herman Søndenaa. Etter skolering og masse dumme spørsmål, går vi ut for å lytte til Oslofolket. Hva blir viktig for dem dette valget? Hvilke tanker har de om byutviklingspolitikken vår? Vi finner en kreativ og inkluderende aksjonsform, og bruker aksjonsappen til å høste erfaringer,

Innbyggererfaringene vi høster inn, er nyttige både på bydels og fylkesnivå, og vi sørger for at erfarigene når de folkevalgte.

Håper å se deg til et hyggelig og lærerikt møte. Inviter veldig gjerne med deg bekjente og venner, som er nysgjerrige på oss og vår dialogbaserte tilnærming til politikk.

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle