Meld deg på

Hva er de store byutviklingsprosjektene for Oslo MDG fremover?

Meld deg på

Hvor

Kulturhuset
6 Youngs gate
Oslo 0181
Norway

Almaz Asfaha

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

18.08.2022 KL.18:00

Hva er de store byutviklingsprosjektene for Oslo MDG fremover?

Vi har styrt Oslo i 7 år og endret byutviklingen og byråd på feltet har vi fått satt vårt store grønne fotavtrykk i Oslo. Denne høsten skal vi vedta i bystyret viktige strategier som småhusplanen, høyhusstrategien og ikke minst parkeringsnorm. Alle disse tre er store grep som vil ha stor effekt på hvordan byen utvikles, og legger rammene for utviklinga av byen framover. 

Leder av programkomiteen Einar Wilhelmsen skal kort gi innføring hva vi har fått til i byråd de siste årene og ikke minst løfte viktige problemstillinger som er viktig å diskutere. I tillegg skal gruppeleder Eivind Trædal gå i dybden på politikken som MDG i byråd har gjennomført de siste 7 årene, og hvilke utfordringer vi har framover. 

  • Bilfritt byliv - hva er veien videre nå? 
  • Leiemarkedet og boligmarkedet i Oslo er brennende het. Hva skal til for å hindre at boligmarkedet blir en enda verre “ulikhetsmaskin?
  • 10-minuttersbyen 

Bli med å diskuter hva slags utviklingspolitikk du mener er viktig at vi skal føre?

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle