Meld deg på

Politikkprat: Hva skal til for å ta Norge fra oljeland til fornybarnasjon? med Ingrid Liland og Ola Elvestuen

Meld deg på

Hvor

Brygg Oslo
7 Storgata
Oslo 0653
Norway

Kontaktperson: Margit Martinsen

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

30.04.2024 KL.18:00
Det snakkes mye om overgangen fra oljeland til fornybarnasjon, men hvordan gjennomføres denne i praksis? Hva er de største hindrene, og hvilke politiske virkemidler har vi egentlig i verktøykassa for å få det til? Og er det i det hele tatt mulig?

MDGs skal vedta en helt ny oljepolitikk på landsmøtet 3.-5. mai, og Venstre har nettopp vedtatt helt ny oljepolitikk på deres landsstyremøte. I den forbindelse kaller vi inn til åpent møte på Brygg for å diskutere hva som skal til i praksis for å omstille norsk økonomi fra grått til grønt fyrtårn.

Nestleder i MDG, Ingrid Liland, kommer for å holde en faglig innledning om petroleumsindustrien og dagens oljepolitikk. Deretter blir det en panelsamtale med Ingrid og tidligere Klima- og miljøminister Ola Elvestuen fra Venstre. Samtalen ledes av nestleder i Oslo MDG, Margit Martinsen.

Arrangementet er åpent for alle, uavhengig av partipolitisk medlemsskap!
 

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle