450 har signert av målet på 500

Signer oppropet: Redd Trondheims nærnatur!

Tillermarka trues av gigantisk nedbygging, områdene ved Fuglmyra av planer om hogst, drenering og graving, og den historiske fjord- og bynære naturen på Lade forsvinner bit for bit. Kommunens arealplan er under behandling fram til oktober og naturen i byen vår trenger sterkere vern!

MDG kjemper for at bynaturen og markaområdene våre skal få sterkere vern!

Byens elskede natur på Lade, Fuglmyra og i Tillermarka er viktig for unge som gamle både for rekreasjon og friluftsliv i tillegg til å være en grunnleggende faktor for fysisk og psykisk helse.

De grå partiene med AP og Høyre spissen vil rasere den viktige naturen vår for å bygge boliger og omregulere den til næringsformål. Markagrensas endelige skjebne avgjøres i oktober og MDG vil gjøre alt vi kan for gjennomslag for Norges første bynaturpark på Lade etter valget. Vi har ikke mer natur igjen å miste!

Takk for at du støtter kampanjen! Vi skal ha underskriftene med oss i forhandlingene med de andre partiene etter valget. Husk å stemme på MDG om du vil ha lokalpolitikere som alltid kjemper for naturmangfoldet og folkets nærnatur. 

Her kan du lese mer om hva vi går til valg på i Trondheim. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle