Meld deg på

Gå sammen med oss i regnbuetoget - solidaritetsmarkering for Pride

Meld deg på

Hvor

Youngs Oslo
3 Youngstorget
Oslo 0181
Norway

Almaz Asfaha

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

10.09.2022 KL.11:00

Gå sammen med oss i regnbuetoget - solidaritetsmarkering for Pride

Årets Pride-markering i juni endte i tragedie. Hele Oslo er berørt, og vi i MDG står i solidaritet med den skeive bevegelsen som er særlig rammet. 

Lørdag 10. september vil det gå et regnbuetog gjennom Oslos gater som ender opp i en solidaritetsmarkering på Kontraskjæret. MDG støtter selvfølgelig opp om dette arrangementet, og vi inviterer alle våre medlemmer og andre som ønsker det, å gå sammen med oss. Kjenner du noen som trenger en ekstra hånd å holde i denne dagen? Ta dem gjerne med!

Vi inviterer alle som ønsker å vise at kjærligheten vinner – at mangfoldet er en rikdom.

Oppmøte på Youngs (kafeen på hjørnet av Youngstorget) klokka 11.00. Oslo MDG spanderer en kaffe og en prat her, og så går vi samlet til Kongens gate for å delta i regnbuetoget klokka 12.00

Bystyrerepresentant Viktor Rakov Gjengaar er kontaktperson. Hans nummer er 450 65 050


Mer om regnbuetoget: https://www.oslopride.no/a/Solidaritetsmarkering?fbclid=IwAR1jNieJTNfm-SoMNLudtBs-jdyxeben4IMgvNgr23w6IfrUk4NSucQaqjI

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle