Meld deg på

Sosialt 7.10.21

Meld deg på

Hvor

Oppmøteplass kommer - sjekk linken til facebook arrangementet
Oslo 0184
Norway

Therese Fallentin

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

07.10.2021 KL.17:00
Dette er en kveld for alle som ønsker seg en arena hvor det er trygt og oppfordret til å snakke om klimautfordringene og løsningene som må til.
 
En plass hvor engasjementet kan blomstre.
 
En plass hvor du slipper å være redd for å gjøre noen sint eller fornærmet når du nevner den siste forskningsrapporten du leste.
 
Fersk eller ikke fersk MDGer; jeg håper du vil være med og henge. Vi er en gjeng i alle aldre og med ulik fartstid. Det er alltid noen nye og alltid noen erfarne som kommer på disse arrangementene. Her er det plass til alle.
 
 
Jeg gleder meg til å henge og til å fortsette de spennende samtalene om hvordan å skape et grønnere samfunn. Vi blir i noen timer, så kom selv om du ikke kan møte kl.17. 
 
Følg med her for nøyaktig oppmøteplass :) 
 
 
Vær den inspirasjonen du ønsker i verden 🦋
 
 
Mvh Therese, Kyrre og Mette (den selvutnevnte sosialkomiteen)
- skriv meg en melding dersom du ønsker å være med på å arrangere sosiale arrangementer eller har innspill til ting vi burde finne på
[email protected]/ Therese Fa (på facebook)
 
PS: Er du ikke medlem av facebook gruppa for Oslo MDG ressurspersoner og frivillige enda, så gi meg beskjed. Der legges det ut mye nyttig og morsom informasjon. 

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle