Meld deg på

Hva er grønn ideologi?

Meld deg på

Hvor

Vega Scene
28 Hausmanns gate
Oslo 0182
Norway

Almaz Asfaha

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

03.11.2021 KL.18:00

Velkommen til panelsamtale om Grønn ideologi med Lage Nøst, Ingrid Liland, Kristoffer Robin Haug og Anna Kvam som skal være ordstyrer . 

Det er mange måter å være grønn på og mange formuleringer av grønn ideologi. Men hva er egentlig grønn ideologi? Og de ulike retningene innen for grønn ideologi? Hvordan påvirker grønn ideologi utformingen av grønn politikk? Bli med på en spennende panelsamtale med kloke grønne tillitsvalgte og folkevalgte. 

 

Det vil bli anledning til å utfordre og stille spørsmål til paneldetakerne fra publikum. 

 

  • Anna Kvam jobbet som politisk rådgiver i Oslo MDG under valgkampen, og er tidligere nasjonal talsperson for Grønn Ungdom. Hun har studert filosofi, har en mastergrad i nordisk litteratur og jobber i dag som kritiker for Stavanger Aftenblad.
  • Ingrid Liland har sittet i den nasjonale programkomiteen før stortingsvalgene 2013, 2017 og 2021. Hun sitter også i programkomiteen i Oslo før lokalvalget i 2023. Hun kommer fra Rørvik i Nord-Trøndelag, der hun også var stortingskandidat i 2017.
  • Lage Nøst ledet den nasjonale programkomiteen før stortingsvalget i 2021 og er tidligere nasjonal talsperson for Grønn Ungdom. Han har studert filosofi, sosiologi og jazzmusikk og har vært grønn politiker i mange år og jobber nå i UNICEF som politisk rådgiver med fagansvar for bærekraft. 
  • Kristoffer Robin Haug - Han sitter på Stortinget for Akershus MDG som 1. vara for Une Bastholm. Han har lang fartidstid i MDG som lokalpolitiker i Oslo, fylkesråd i Viken og vara på Stortinget. Han er helsepolitisk talsperson i MDG. 

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle