Meld deg på

Drømmen om Damplassen - samtaleaksjon og innbyggermøter

Meld deg på

Hvor

Damplassen
Damplassen
Oslo 0852
Norway

Nordre Aker MDG

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

24.09.2022 KL.11:00
Bli med på å lære mere om by- og transportpolitikken til MDG og møte våre topppolitikere til en samtale og samtaleaksjon om hard trafikk, myk trafikk, grønne lunger og drømmen om det gode torglivet på Damplassen i Nordre Aker. Arlid Hermstad kommer og det gjør kanskje også Lan Marie Berg.
 
Vi møtes på Ullevål hageby seniorsenter (Damplassen 20) kl. 11.00 og lærer mere om MDG's by- og transportpolitikk sammen med Sigrid Heiberg, leder i Oslo MDG. Dette er for alle som er interessert og for alle som har lyst til å være med på aksjon etterpå og varer ca 1 time (du kan altså komme bare for å høre på Sigrid og diskutere bypolitikk). Etterpå blir det rett og slett parterapi mellom bilen og Damplassen der vi diskuterer hvordan vi kan få bilen (eller folks behov for å flytte på seg) og Damplassen til å fungere sammen.
 
Beboerparkering i Hagebyen fører til press på det verneverdige utomhusarealet. Derfor vil MDG utforske muligheten for å gjøre om Damplassen til en bilfri torg, trygg for myke trafikanter, syklister, barn og turgåere og velfungerende for det lokale næringslivet.
 
Grønn stafett kommer og vi står på stand, snakker med, og lytter til folk og samler gode ideer og innspill til lokalprogrammet i Nordre Aker og til Osloprogrammet.
 
.
 
 
 

 

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle