Vaksinasjonsprogrammet mot Covid-19

Vaksiner redder liv, og er nøkkelen til at samfunnet kan gå tilbake til normalen. Derfor støtter Miljøpartiet De Grønne fullt og helt helsemyndighetenes program for utrulling av vaksiner mot Covid-19 for de som er 12 år og eldre.

 

Vi er takknemlige for at stadig flere er fullvaksinert og beskyttet mot å bli alvorlig syk av koronaviruset. På samme måte som vi må stole på vitenskapen rundt klimaendringene, må vi stole på ekspertisen rundt vaksinene. Der viser en klar overvekt av forskningen at Pfizer og Moderna-vaksinene er trygge, og at de positive effektene av massevaksinasjon er langt større enn de negative. Vi stoler på vurderingene til FHI og helsemyndighetene, som har enorm kompetanse på feltet.

 

MDG stiller seg bak den vitenskapelig godt begrunnede vaksinasjonsprosessen. Vi håper at så mange som mulig blir fullvaksinerte så fort som mulig, slik at vi unngår mer alvorlig sykdom og død og endelig kan gjenåpne samfunnet for fullt.

 

Se for øvrig denne kronikken skrevet av to førstekandidater og en fylkesleder i MDG.

Motta vårt
nyhetsbrev

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle