Meld deg på

Trenger vi egentlig mer kraftutbygging i naturen vår i Salten?

Meld deg på

Hvor

Bjørk resturant
8 Storgata
Bodø , Nordland 8006
Norway

Ingrid

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

11.04.2024 KL.19:30

🌟Bli med oss i Miljøpartiet de Grønne på en engasjerende kveld i Bodø, hvor vi dykker ned i temaet "Energi og Kraft i Salten"! 

Enten du ønsker å bidra med å skape ny politikk, eller aller helst bare ønsker å lytte og bli bedre kjent med lokallaget, er du hjertelig velkommen!🌟

🌍Verden står ikke bare i en klimakrise, men en naturkrise. Vi kjemper mot klokka for å legge om fra fossil til fornybar energi, samtidig må vi verne om Norges siste villmarksområder.

⚡️Energien vår reserveres til elektrifisering av sokkelen, datasentre, batterifabrikker og luftslott. Hvilke fallgruver representerer dette?

Trenger vi egentlig mer kraft i Salten i framtida? Hvilken type energiproduksjon bør vi satse på i regionen? Hva bør vi prioritere å bruke krafta vår på?

🙋🏽‍♀️Vi ønsker å åpne opp for en ærlig samtale om energiens mange dimensjoner. Bli med oss for å både lytte og dele dine tanker og ideer. Ditt bidrag er uvurderlig i å forme en energistrategi som er både ansvarlig og innovativ, og som tar hensyn til både miljøet og samfunnets behov.

La oss sammen sikre en fremtid hvor energiløsninger er bærekraftige, realistiske og tilpasset våre faktiske behov. Vi ser frem til å høre dine synspunkter og bygge en grønnere fremtid sammen!

#EnergiFremtid #MiljøpartietDeGrønne #Bodø #Salten #BærekraftigEnergi

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle