Meld deg på

Programworkshop 4 - helse, omsorg og sosial utjevning

Meld deg på

Hvor

Bydelshuset Gamle Oslo
23 Hagegata
Oslo 0653
Norway

Torbjørn Barslett

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

23.11.2022 KL.18:00

Neste høst er det valg til både bystyre og bydelsutvalg, og i Miljøpartiet De Grønne i Gamle Oslo er vi allerede i gang med å utarbeide programmet som våre kandidater til bydelsutvalget skal jobbe for å gjennomføre i perioden 2023-2027. Ingenting kommer likevel av seg selv, og vi arbeider derfor nå for å få flest mulig gode innspill til hva lokalprogrammet vårt for neste periode skal inneholde. Her mener vi at det er svært viktig med forankring både hos medlemmene og de andre innbyggerne i bydelen.

Vi fokuserer innsatsen i en rekke workshopper denne høsten, og håper du har anledning til å komme og bidra. På onsdag 23.11. vil vi snakke spesielt om helse, omsorg og sosial utjevning.

Denne gangen har vi fått med oss to dyktige innledere, Kristoffer Robin Haug og Ashkan Kourdalipour. Kristoffer Robin burde være kjent for de fleste i partiet. Han er lederkandidat, talsmann for en radikal sosialpolitikk og vil fokusere på det nasjonale perspektivet. Ashkan er styremedlem i lokallaget og har et hjerte som banker for sosial rettferdighet i bydelen.

Vi sees på programworkshop onsdag 23.11. Velkommen!

PS: Hvis døra er låst, ring 40219100, og vi kommer straks og slipper deg inn i varmen :)

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle