Meld deg på

Hvordan gjør vi Buskerud grønt ?

Meld deg på

Hvor

Partilokalet MDG Drammen
Konnerudgata 34
Drammen, Norway - NO 3045
Norway

Nina Guzman Toft

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

28.03.2022 KL.18:00
Kollektivtilbud, trygge skoleveier og videregående skoler er saker som betyr mye for Drammensfolk, og som styres av fylkeskommunen. Nå skal Viken oppløses og Buskerud opprettes, og mange lurer på hvilke konsekvenser det får.
MDGs gruppeleder i Viken, Kristin Antun, kommer og forteller om MDGs arbeid i fylkestinget, så her kan dere både stille spørsmål og komme med innspill om hva som er viktig for Drammen at MDG jobber for i fylkestinget.
 
 
 
Kristin Antun er gruppeleder for MDG sin gruppe på fylkestinget og har lang fartstid i MDG og var med å etablere Nannestad MDG i 2014. Siden 2015 har hun sittet i kommunestyret i Nannestad, der hun har ledet klima- og miljøutvalget og sitter nå i plan- og utviklingsutvalget.
 
Kristin har også sittet i fylkesstyret i Akershus MDG og Viken MDG, i sentralstyret og i styret for Grønt Kvinnenettverk.

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle