Meld deg på

Oljeavvenning uten abstinenser ? Bransjen sett fra innsiden. Med Per Markestad (Sandnes)

Meld deg på

Hvor

Gamlaværket, Sandnes
38 Sankt Olavs gate
Sandnes, Rogaland 4023
Norway

Eva Berge

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

24.11.2021 KL.19:00

Bli med å grave dypere etter svar på hvordan vi venner oss av med olje- og gass!

MDG i Rogaland har underveis og etter valget tenkt mye på partiets politikk og retorikk rundt avvikling av oljebransjen. “Alle” er enige om at den skal avvikles, men når og hvordan det skal skje er gjenstand for mye diskusjon. I Rogaland har vi dertil et litt annet ståsted enn i landet for øvrig.

Vi i MDG er så heldige å ha med oss Per Markestad som innleder når vi nå vil grave dypere i tema.

Per Markestad ble medlem av MDG i 2020 fordi han mener at klimaendringene er den mest alvorlige utfordringen menneskeheten hittil har stått overfor. Etter 36 år i oljeindustrien, en reise fra å ha isolert rør på Statfjord A i 1980, til å bli finansdirektør i Statoil, gikk han av med pensjon i 2017.

Markestad mener MDG har det klart beste programmet for olje og gassnæringen, men ser også at vesentlige punkter mangler. Dette vil han snakke om, satt opp mot feilaktige påstander fra andre partier.

MVH
Styret
Rogaland MDG

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle