Torkil Vederhus innstilt som ny partisekretær

Etter en grundig prosess med flere dyktige kandidater og gode diskusjoner, landet valgkomiteen søndag 24.3.19 enstemmig på å innstille Torkil Vederhus (30, Oslo) som ny partisekretær.

 

Valgkomiteen har lagt til grunn rollebeskrivelsen som tidligere er blitt oversendt partimedlemmer for kommentarer, samt mange dyptgående samtaler med flere ledd i partiet, når kriteriesettet ble utarbeidet. Vi har blant annet vektlagt kjennskap til partiet, prosessforståelse, evner til drift og motivasjon av organisasjonen generelt og partikontoret spesielt, politisk teft, og strategisk overblikk. Sist, men ikke minst, har det vært viktig for oss at den vi innstilte på skulle ha evne til å lytte og til å skape tillit.

 

Torkil har gjennom flere intervjuer med valgkomiteen, i tillegg til tester og samtaler utført av ekstern toppleder-rekrutterer, imponert oss grundig. Han utviser, tross sin unge alder, en modenhet og evne til strategisk og analytisk tenkning som er få forunt.

 

Torkil får også svært gode skussmål og nyter stor tillit ute i organisasjonen så vel som i tidligere arbeidsrelasjoner. Han får gode tilbakemeldinger og har lang og bred erfaring fra ulike ledd i partiet blant annet som leder Oslo MDG og som medlem av sentralstyret. Han har også fått erfaring fra byrådet i Oslo med å sitte i posisjon, samt ledet forhandlingene som førte frem til en solid byrådsplattform det allerede har kommet resultater fra.

 

Torkil har gode strategiske evner, er dynamisk og kreativ, og har en god forståelse for administrative og organisatoriske problemstillinger. Har opprettholdt tillit selv om han har stått i vanskelige situasjoner, og vist at han kan klare å balansere ulike interesser. Vi er imponert over hans talent, teft og pågangsmot. Valgkomiteen innstiller enstemmig på Torkil som partisekretær.

 

Eline Vigre

leder av valgkomiteen

 

[email protected]

926 84 821

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle