Her er den nye ledelsen!

Arild Hermstad er nå ny partileder i MDG, og Lan Marie Berg er ny nestleder! Sammen med nestleder Ingrid Liland og generalsekretær Torkil Vederhus utgjør de den nye ledelsen i partiet. 

– Vi kan ikke fortsette å la økonomien operere langt, langt utenfor de rammene som naturen setter. For vi må ta vare på alt levende - nå og i fremtiden, sa Arild Hermstad i talen sin.

– Vi er et solidaritetsparti som kjemper for at alle skal møtes med omsorg, respekt og medmenneskelighet.

Vil samle

– Jeg er veldig takknemlig for tilliten partiet nå har gitt meg. Å være partileder for MDG er en ære jeg ikke tar lett på, sa Arild etter valget.

– Det er viktig for meg som leder å nå samle partiet og sørge for at alle i partiet kan føle at jeg er deres partileder.

– Skal vinne sammen

Kristoffer Robin Haug, som også stilte som kandidat i det svært jevne valget, gratulerer Hermstad med å ha blitt valgt til leder.

– Arild er min partileder nå, og jeg vil gjerne gratulere han med seieren. Jeg takker alle i partiet for å vise at et ledervalg kan være en positiv prosess for et parti. Nå skal jeg og Arild ut å vinne lokalvalget sammen.

Den nye ledelsen ser nå frem til å samle og mobilisere alle de gode kreftene i partiet, for å kunne lage verdens beste valgkamp neste år.

– Jeg vil jobbe for at vi er der for hverandre, og at vi drar i samme retning i byer og bygder, og mellom lokallag, fylkeslag, partikontoret og stortingsgruppa, sa Lan Marie Berg i talen sin.

– Vi er et lite parti, men vi er sterke. Sammen kan vi skape håp og endring. Jeg er toppmotivert for å gjøre den jobben som deres nestleder.

Du kan bidra til mer rettferdig og miljøvennlig politikk ved å fylle opp valgkampkassa før lokalvalget neste år! 

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle