Meld deg på

Grønn søndag:

Meld deg på

Hvor

Kroloftet
41 Arnljot Gellines vei
Oslo 0657
Norway

Benjamin Myrstad

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

24.04.2022 KL.12:00
Gamle Oslo MDG sammen med Alnaelvas venner og Kroloftet Oslo Badstuforening har gleden av å invitere til Grønn Søndag i Svartdalsparken. Vi går på urskogssafari, vi besøker atelieer, verksteder og badstua på Kroloftet før vi avslutter med langbord og hygge på Kruttverket.
Ved oppmøte møter vi Helge Braathen fra Alnaelvas venner som forteller om artsmangfold i «urskogen» i Svartdalsparken. Vi går artsrebus til Kroloftet, der Danee Feng fra Kroloftet forteller om og viser oss kontorfellesskap, verksted og atelieer på Kroloftet og Ragna fra Oslo Badstuforening formidler om Badstukultur og planene for OBF fremover. Vi avslutter med langbord på Kruttverket der det finnes både kaffe, kaker, brus og mulighet for en kald øl i sola.
 
Tentativt program
11:45 Alternativt oppmøte på Bryn T-banestasjon for følge ned til startpunkt. Vær presis!
12:00 Vi møtes øverst i Svartdalsparken hvor Helge Braathen forteller om urskogen. Vi går artsrebus ned til Kroloftet (artsrebus kan være utfordrende for de med bevegelseutfordringer. Kontakt oss, så prøver vi å legge til rette)
12:40 Vi samles utenfor Kroloftet. Danee Feng fra Kroloftet gir oss en guidet tur i Kroloftets atelieer, verksteder og kontorløsninger
13:20 Badstukultur i Oslo: hvordan kom vi hit og hvor skal vi med’n og hvordan passer det inn i den grønne byen? Badstuforeningens Generalsekretær Ragna Marie Fjeld (i samtale med TBA)
13:45 Vi samles for en avrundende munnfull utenfor Kruttverkets kafe. Ta med lommebok.
 
Det er også mulig å reise videre til Bjerke MDG sin kampanje klokken 14. Mer info om den finner du her: https://www.mdg.no/v_rslepp_-_stortingsgruppas_innspillkampanje_bjerke

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle