Meld deg på

UTSATT - NY DATO! Et smidigere Oslo - Åpent møte om samferdsel og urban mobilitet

Meld deg på

Hvor

Vega Scene
28 Hausmanns gate
Oslo 0182
Norway

Linnea Zettergren

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

13.04.2023 KL.18:00
Kjære deltakere! Dessverre må vi utsette "Et smidigere Oslo - Åpent møte om samferdsel og urban mobilitet" til et senere tidspunkt.
Vi beklager til alle som gledet seg til ikveld, men håper på å se dere på nytt dato.
 
 
Bli med når miljø- og samferdselsbyråd Sirin Stav og eksperter innen bildeling, mikromobilitet og kollektivtilbud tar praten om hvordan vi kan skape et smidigere Oslo sammen.
Hva har vi fått til på kollektivfeltet i byen, hva ønsker vi å oppnå videre og hvilke hindringer vi må kjempe oss gjennom for å få det til?
 
Byråd Sirin Stav innleder kvelden med å dele politiske tanker kring samferdsel og kollektive løsninger.

Etterpå inviterer vi Morten Munch-Olsen fra Bilkollektivet og Fredrik Timell fra Lime til en utforskende samtale om urban mobilitet, hverdagstransport og hvordan hver aktør i sitt felt kan bidra til å skape bedre samferdsel på en grønn måte!
Samtalen ledes av Ingrid Opphaug-Vea.
 
Vi ser frem til å høre fra deg og setter av rikelig med tid til at du kan komme med spørsmål og innspill!
 
Vi er mange som er interessert i kollektivtransport og vi benytter forskjellige typer transport i hverdagen. Pris og tilgjengelighet er viktige temaer for å skape et enda bedre tilbud i byen vår!
Oslo MDG inviterer til åpent møte på Vega Scene hvor det kan nytes spennende politisk påfyll og diskuteres tanker og løsninger med felles interesserte.
 
Vi serverer kaffe og boller ☕
Lokalet har adgang med heis
 

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle