Meld deg på

Digitalt medlemsmøte i Agder MDG

Meld deg på

Hvor

Zoom
Digitalt 0000
Norway

Ingrid Fjellberg

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

22.11.2022 KL.18:00

Hvem blir vår nye partileder? Og hvem blir våre nye grønne politikere rundt omkring i Agder? Dette skal vi diskutere i et todelt, digitalt medlemsmøte for Agder MDG.

Del 1: Agderdelegasjonen til det ekstraordinære landsmøtet 26.11 skal være med og bestemme hvem som skal bli ny partileder og nestleder for De Grønne. Bli med i diskusjonen!

Del 2: Neste år er det lokalvalg og vi trenger mange, nye grønne folk til å stå på listene rundt omkring i fylket. Vi diskuterer hvordan vi kan jobbe med dette fremover.

Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til diskusjon!

 

Alle påmeldte får automatisk e-post med lenke til møtet. Ser du ikke knappen for å melde seg på? Kanskje må du først trykke på knappen helt nederst (i det grønne feltet) for å godta cookies. Ser du den fortsatt ikke, kan du prøve å zoome litt ut ved å holde nede Ctrl og trykke på minustegn/bindestrek.

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle