486 personer ønsker å bevare naturen i Drammen 486 av målet på 1000

Søndagsturen står i fare - det populære turområdet ved Austadjordet og området nedenfor stien kalt 800-meteren kan forsvinne. De grå partiene med AP, Høyre og Frp i spissen, vil rasere den viktige nærnaturen for å bygge boliger.

MDG mener vi har nok av gamle industriområder og sentrumsnære områder i Drammen som det kan bygges boliger, for eksempel Tangenkaia, Godsløkka og Gulskogen.

Vi kan bygge attraktive boliger som småhus, rekkehus og leiligheter sentralt, og samtidig bevare matjord og kjære turområder for barnehager, skoler og innbyggere.

Statsforvalteren har fremmet innsigelser til byggeplanene i disse naturområdene og flere andre, fordi de bryter med jordvernet, vil føre til økt trafikk og skade naturen.

Miljøvernminister Espen Barth Eide har også advart Drammen mot å bygge med enda mer natur.

Takk for at du støtter kampanjen💚 Vi leverer underskriftene til Høyre og Arbeiderpartiet sine ordførerkandidater siste uka før valgdagen. Husk å stemme på MDG om du vil ha lokalpolitikere som alltid kjemper for naturen.

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle