Meld deg på

Velkomsttreff med Rasmus Hansson

Meld deg på

Hvor

Lambertseter gård
2c Langbølgen
Oslo 1154
Norway

Hans Anders Borgen

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

30.11.2021 KL.19:00
Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen. Du får en introduksjon til MDG og håper det vil motivere deg til innsats for partiet. Det er mange nye medlemmer hos oss ! Du vil bli kjent med andre nye medlemmer og de hyggelige folka som sitter i styret her på Nordstrand MDG.
Vi serverer pizza og drikke underveis.
Vi håper å se deg og byr på dette spennende programmet:
19.00 Velkommen og kort presentasjon av de som møter. Vi serverer noe å spise.
19.10-20.00 Hva vil De Grønne? Hva er grønn politisk ideologi? Innledning og diskusjon ved Stortingsrepresentant Rasmus Hansson. Han er kunnskapsrik og en engasjerende innleder. Du kan glede deg. Rasmus vil også snakke litt om evalueringsrapporten fra Stortingsvalget og hovedkonklusjonene der.
20.00-20.30. Miljøpartiet De Grønnes historie i Norge, Oslo og på Nordstrand. Noen tilbakeblikk fra 1986 til 2021. Ved nestleder i Nordstrand MDG Hans A. Borgen som var en av initiativtakerne til å starte MDG i 1986.
20.30-21.00 Åpen diskusjon. 

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle