Valgkampkassa - Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe angående kampanjen vår? På denne siden har vi svar på spørsmålene vi har fått!

Ofte stilte spørsmål

Hvilken størrelse burde jeg velge for T-skorte?

T-skjortene er laget av økobomull som ofte krymper opp til 8-12% i vask. Hvis du er usikker på hvilken størrelse du skal velge kan det derfor være lurte å velge en størrelse større enn normalt.

 

Er det mulig å ha en annen farger, design eller størrelse?

Kampanjen skal ha ‘noe for alle’, men vi har kun de produktene som vises nå. Det er godt mulig vi skal ha andre alternativer i fremtidige kampanjer, og innspill kan sendes til [email protected]

 

Hva gjør jeg hvis jeg får problemer med kortbetaling?

Betalingsløsningen for kampanjesiden er nylig utviklet, så det kan forekomme ‘bugs’. Ta kontakt på [email protected] hvis det oppstår problemer med betaling.

 

Hvordan unngår jeg å måtte gjennomføre CAPTCHA?

Når betaler med kort kan man i noen tilfeller bli bedt om å gjennomføre en test for å bekrefte at man er et menneske og ikke en robot. For å unngå dette foreslår vi at du gjennomfører betalingen i en oppdatert nettleser og unngår å bruke "privat" eller "inkognito" modus. Ta kontakt på [email protected] hvis du har problemer med CAPTCHA.

 

Sender dere merch til utlandet?

I utgangspunktet ikke, men ta kontakt på [email protected] for mer informasjon om hvordan dette kan løses.

 

Når får jeg merchen min?

Produksjon av visse produkter forekommer først etter at vi får inn bestillingene og kampanjen er ferdig, 16. august 2021. Regn derfor med 3-6 uker for levering. Dette er for å kunne tilby et bredest mulig utvalg av størrelser og farger i tekstilene, uten at vi sitter igjen med ubrukte artikler.

 

Kan jeg bidra anonymt?

Nei. Miljøpartiet De Grønne er pliktige etter loven til å lagre informasjon om beløp, navn og adresse til bidragsytere som gir gaver i form av penger eller rabatterte tjenester i minst 5 år. For å holde kontakt med bidragsytere lagrer vi også telefonnummer og e-post i de tilfeller hvor dette er oppgitt. I valgår vil mottatte bidrag som i sum overstiger kr 10.000,- bli offentliggjort på SSB sine nettsider. I mellomvalgsår er terskelen for offentligjøring 35.000 kroner. Les mer om bidrag og personvern her.

 

Avbildet: stortingskandidater Une Bastholm, Tor Grobstok, Linn Haugen, Rasmus Hansson, Kristoffer Robin Haug.

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle