Meld deg på

Stiftelse: Grønt Funkisnettverk!

Meld deg på

Hvor

Zoom
Norge 0000
Norway

Suzanne Michelle Rødseth

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

21.03.2023 KL.19:00

Velkommen til stiftelsesmøte for Grønt Funkisnettverk i MDG! Alle MDG-medlemmer er velkomne til å komme på stiftelsesmøtet og har stemmerett. Det er rom for å komme for å være aktivt med eller fordi en har lyst til å lytte, lære og/eller bli kjent med nettverket.

Dato: tirsdag 21.mars 2023.
Tid: 19.00-20.30.
Sted: Digitalt på Zoom 

Saksliste:
1. Konstituering.
2. Godkjenning av møteinnkalling og saksliste.
3. Vedtekter for Grønt Funkisnettverk.
4. Valg av styre.
5. Stiftelsesdokument for Grønt Funkisnettverk.
6. Årsplan 2023.
7. Eventuelle andre innkomne saker.

Forslag til saker: Alle medlemmer kan sende inn forslag til saker de ønsker å behandle. Forslag til saker må sendes inn skriftlig til [email protected] innen 3.mars 2023. Initiativtakere (listet under) vil så ta stilling til forslag som kommer inn. Nødvendige sakspapirer til forslag som blir tatt opp på stiftelsesmøtet vil bli sendt til alle interessenter 14 dager før stiftelsesmøtet.

Styrevalg: Er du interessert i å stille til valg som medlem eller varamedlem i styret? Ta kontakt på [email protected] . Det vil være rom for at styret kan ha medlemmer med ulik grad av arbeidskapasitet. Initiativtakerne for nettverket vil foreslå at alle MDG-medlemmer skal kunne stille til valg til styret. Vi mener samtidig at majoriteten av styre- og varamedlemmer bør ha
egen- eller pårørendeerfaring med funksjonsvariasjoner. Det bør også være et mål at et spekter av funksjonsvariasjoner er representert.

Tilpassing: Vi vil forsøke å tilpasse det digitale møtet slik at så mange som mulig kan delta. Vi er ikke ennå helt der vi har mål om å komme, når det gjelder universell møteutforming. Vi blir derfor glade for henvendelser om hva vi bør tilrettelegge for at du kan delta. Kontakt oss på [email protected] .

Vel møtt!
Med vennlig hilsen

Marte Dønnum, Cecilie Høisæter og Suzanne Michelle Rødseth
Initiativtakere til Grønt Funkisnettverk

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle