Meld deg på

Stavanger, Husbesøk

Meld deg på

Hvor

Haugåstunet sykehjem
1 Haugåsstubben
Stavanger, Rogaland 4016
Norway

Yri Amanda Waage Digernes

93658723

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

15.08.2023 KL.17:15
Hva er Hillevåg-velgerne våre mest opptatt av? Tirsdag 15. august tar vi en runde med husbesøk for å finne ut av nettopp det. Kanskje klarer vi også å vippe noen over på den grønne siden? Disse velgersamtalene er det mest effektive vi gjør for å få folk til å stemme grønt. Og de fleste blir veldig glade for å få besøk av oss
Det er topp om du blir med hele tiden, men super-lavterskel, og om du så bare kan 30 min er det også helt innafor!
Man trenger ikke å ha erfaring eller kunne mye om politikk for å være med, og dersom du er ny får du alltid gå sammen med noen erfarne. Her er det learning by doing som gjelder, så det er bare å slenge seg på! Foretrekker du å gå på egenhånd er det også helt greit, det er bare å møte opp så får du et eget rodekart. Det første kvarteret er satt av til at Daria Maria Szymaniuk gir en pep talk om hva som er de mest aktuelle sakene i denne bydelen.
 
Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål!
Kontaktperson er Yri, tlf 93658723.
Håper vi sees!

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle