Meld deg på

Stand i Asker Sentrum med pizzaovnen

Meld deg på

Hvor

Asker Sentrum
9 Strøket
Asker, Viken 1383
Norway

Paal Steine

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

19.08.2023 KL.10:00

Den 19. august står vi på stand i Asker Sentrum. Vi har med oss vår mobile pizzaovn der vi steker vår økologiske pizza til glede for de som besøker oss. Standen vil være bemannet fra 10-16. 
På standen vil vi også dele ut flyers om vår lokale og regionale politikk. Kunne du tenke deg å stikke innom og hilse på våre grønne frivillige og politikere er du hjertelig velkommmen. Hvis du har lyst til å prøve å stå på stand for første gang, er det bare å slenge seg med. Du kan både hjelpe til med steking av pizza eller dele ut flyers om vår politikk til de forbipasende. Du trenger ikke å inneha masse kunnskap om vår poltikk eller ha tidligere erfaring med valgkamp for å stå på standen, da du vil stå ved siden av erfarne folk som kan gi deg en god innføring. Det viktigste er å være hyggelig og lyttende til potensielle velgere.  

Håper vi ses :) 

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle