Meld deg på

Slippfest for Oslo MDGs nytt program

Meld deg på

Hvor

Godthåb
18 Grønland
Oslo 0188
Norway

Almaz Asfaha

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

11.05.2022 KL.18:00

Velkommen til slippfest! 

Programkomiteen inviterer til slippfest for utkast til nytt politisk program onsdag 11. mai klokka 18:00 på utestedet Godthåb på Grønland. Etter utallige workshopper, innspillsrunder og sene kvelder har programkomiteen endelig ferdigstilt sitt forslag til nytt program for Oslo MDG, og det fortjener selvsagt en skikkelig fest! Her får du endelig vite hva komiteen foreslår at vi skal gå til valg på i 2023 for å farge byen enda grønnere! Du kan også kjøpe deg digg vegansk mat (må bestilles på forhånd), slite ut danseskoa dine eller diskutere programutkastet med nye og gamle grønne venner ut i de små timer. 

  • Leder av programkomiteen Einar Wilhelmsen gir deg høydepunktene fra det splitter nye programutkastet.  

DJ Faduma Mohamud (up-and-coming Oslo-dj som har spilt på klubbscener som Blå. Pauls Boutique, Cafe Sør osv.) kommer til å holde festen gående. Så det er bare å ta med seg dansefoten og godt humør!

 

Meld deg på her for å sikre deg plass på festen! 

 

 

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle