Meld deg på

Sensommerfest - Vi feirer en måned til valget!

Meld deg på

Hvor

Kristiansand
85 Kristian IVs gate
Kristiansand, Agder 4614
Norway

Mari Henrikke Haga

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

11.08.2023 KL.17:00

Velkommen til aksjon og sensommerfest - vi feirer at det er en måned til valget! Møt opp i Posebyhaven, og ta med en MDG-t-skjorte eller button hvis du har:-) Du kan også få det du trenger av oss!

Vi skal spise bolle, hygge oss, gå på husbesøk, og snakke med folk om hva som engasjerer dem! Det er også mulig å dele ut flyers i postkassene om man foretrekker det. Etter en runde med husbesøk samles vi igjen, og spiser is:-)

Er du ny eller aldri vært med på aksjoner før? Vi vil gjerne ha deg med! Alle får opplæring og du blir aldri stående alene. Stikk innom for å si hei eller ta kontakt for en hyggelig prat for å høre hvordan du kan bidra! Ingen forkunnskaper om politikk eller MDG er nødvendig.

For å bestille nok boller ønsker vi å få en oversikt over ca hvor mange som kommer, påmelding finner du til høyre. Vi gleder oss til å se deg! Lurer du på noe? Ta kontakt med Mari på 41768614 eller [email protected]

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle