Harald Moskvil


Landbrukspolitisk talsperson | Tlf: 909 45 800  E-post

Harald Moskvil er økobonde, økonom og selvstendig næringsdrivende. Han har vært aktiv i MDG Horten og MDG Vestfold fra høsten 2014, og er i dag gruppeleder i fylkestinget, sitter i Hovedutvalg for klima, energi og næring og Verdiskaping Vestfold. Harald var også førstekandidat fra Vestfold MDG i stortingsvalget 2017.

Harald er klima- og miljøoptimist og mener det er fullt mulig å oppnå varig velferd og verdiskapning innenfor naturens tålegrenser. Han er opptatt av å skape et mer bærekraftig næringsliv. Han jobber med samferdsel, særlig kollektivtransport i samspill med jordvern. Han arbeider for at fylkeskommunen og andre i Vestfold skal ta i bruk ny teknologi som f.eks. solceller for å redusere utslippene våre.

 

Haralds hjertesaker

Et bærekraftig landbruk. Et landbruk som er bærekraftig for klima, natur og for bonden. Norsk landbruk skal ikke og kan ikke konkurrere med landbruket i EU på å bli størst og billigst.

 

Grønt næringsliv. Stimulere til et det blir enklere og mer lønnsomt for næringslivet og industrien å benytte seg av de økonomiske mulighetene i å utnytte ressursene bedre og dermed redusere utslippene. Bedrifter som makter å kutte utslipp vil være vinnere i framtida både økonomisk og omdømmemessig.

 

Røffe gründerhus. Alle grûndere kan ikke lage apper. Vi må også legge til rette for gründerhus hvor man kan forme nye løsninger i aluminium, stål, tre e.l. som gjør oss i stand til å redusere vårt fotavtrykk.

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle