Meld deg på

Programworkshop Oppvekst og Kultur

Meld deg på

Hvor

Bydelshuset Gamle Oslo
23 Hagegata
Oslo 0653
Norway

Torbjørn Barslett

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

10.10.2022 KL.18:00

Neste høst er det valg til både bystyre og bydelsutvalg, og i Miljøpartiet De Grønne i Gamle Oslo er vi allerede i gang med å utarbeide programmet som våre kandidater til bydelsutvalget skal jobbe for å gjennomføre i perioden 2023-2027. I nåværende bydelsutvalg har vi både lederen (Emil Alnæs) og rent flertall (sammen med Ap og SV), og har derfor vært i stand til å gjennomføre mye bra og grønn politikk. Klarer vi å få fram i valgkampen at vi kan fortsette i posisjon, har vi dermed gode sjanser til å få fornyet tillit av valgerne i neste periode, og dermed gjennomføre mer av den gode, grønne politikken.

Ingenting kommer likevel av seg selv, og vi arbeider derfor nå for å få flest mulig gode innspill til hva lokalprogrammet vårt for neste periode skal inneholde. Her mener vi at det er svært viktig med forankring både hos medlemmene og innbyggerne i bydelen generelt, og vi har også henvendt oss til frivillige organisasjoner i bydelen og spurt om hvordan de mener vi bør arbeide for å skape en bærekraftig og inkluderende bydel for alle.

Vi fokuserer innsatsen i en rekke workshopper denne høsten, og håper du har anledning til å komme og bidra. Neste workshop er på mandag 10.10. og vi vil her snakke spesielt om oppvekst og kultur.

  • Har du en hjertesak om barnehagetilbudet? Den lokale skolen? Teatergruppa? Frivillighet?
  • Er du medlem i MDG fordi du ønsker å ha en konkret mulighet til å påvirke politikken vi fører?
  • Ønsker du å treffe likesinnede som også ønsker å skape et bærekraftig samfunn for alle?

I så fall sees vi på programworkshop mandag 10.10. Velkommen!

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle