Meld deg på

Programworkshop 3 - byutvikling og samferdsel

Meld deg på

Hvor

Bydelshuset Gamle Oslo
23 Hagegata
Oslo 0653
Norway

Torbjørn Barslett

40219100

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

01.11.2022 KL.18:00

Neste høst er det valg til både bystyre og bydelsutvalg, og i Miljøpartiet De Grønne i Gamle Oslo er vi allerede i gang med å utarbeide programmet som våre kandidater til bydelsutvalget skal jobbe for å gjennomføre i perioden 2023-2027. Ingenting kommer likevel av seg selv, og vi arbeider derfor nå for å få flest mulig gode innspill til hva lokalprogrammet vårt for neste periode skal inneholde. Her mener vi at det er svært viktig med forankring både hos medlemmene og de andre innbyggerne i bydelen.

Vi fokuserer innsatsen i en rekke workshopper denne høsten, og håper du har anledning til å komme og bidra. På tirsdag 1.11. vil vi snakke spesielt om byutvikling og samferdsel. Bydelen vår er i en rivende utvikling, og både innen utbygging og samferdsel har vi en viktig jobb å gjøre med å få de gode, grønne løsningene på plass mens muligheten er der.

  • Hvordan sikrer vi bevegelsesfrihet for alle?
  • Bygge høyt for å frigjøre plass til parkdrag, eller lavt og tett for å tenke jordnært og sosialt?
  • Hvordan integrerer vi NRK og andre aktører i Gamle Oslo?  

Vi har fått med oss Tom Kristian Berger til å innlede. Tom Kristian er politisk rådgiver for byutvikling i bystyregruppa, i tillegg til å sitte i bydelsutvalg og bytuviklingskomite i bydelen. 

Vi sees på programworkshop tirsdag 1.11. Velkommen!

PS: Hvis døra er låst, ring 40219100, og vi kommer straks og slipper deg inn i varmen :)

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle