Meld deg på

Politikkprat: Krig og klimakamp

Meld deg på

Hvor

Brygg Oslo
7 Storgata
Oslo 0155
Norway

Kontaktperson: Ingrid Ophaug-Vea

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

30.01.2024 KL.18:00
 
 
Vi løfter blikket og ser nærmere på hvilken rolle Norge tar internasjonalt, både i konflikter og på klimafeltet.
Hvilken rolle spiller Norge i verden i dag og hva kunne Norge ha bidratt med?

Kveldens innledere: 

Une Aina Bastholm er stortingsrepresentant for MDG og medlem av Energi- og miljøkomiteen på Stortinget. Hun er utdannet statsviter og svært engasjert i flyktningepolitikk og internasjonal politikk. Hun kommer med et rykende ferskt perspektiv fra deltakelse i de internasjonale klimaforhandlingene (COP) i desember.

Marte Hansen Haugan er leder i Changemaker, en ideell organisasjon som jobber politisk for å løse strukturelle årsaker til global urettferdighet. Changemaker har nettopp hatt kampanje for å få Norge til å anerkjenne Palestina som stat. Marte har i likehet med Une nylig deltatt på klimaforhandlingene.

Gerald Folkvord jobber med menneskerettigheter i  Amnesty som politisk rådgiver og utdanningskoordinator. Han er ekspert på menneskerettighetsspørsmål knyttet til sikkerhet, politi og væpnet konflikt.

Line Khateeb er leder i Palestinakomiteen og har jobbet med Midtøsten lenge, blant annet som rådgiver i Norsk Folkehjelp. Palestinakomiteen er en norsk støtteorganisasjon for et fritt Palestina, og står for mye av organiseringen av demonstrasjoner og andre aktiviteter som fanger opp det enorme engasjementet vi nåser for Palestina.
 
Du kan melde deg på her på siden for påminnelse på SMS samme dag.
 
 
Facebookhendelse finner du her.

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle