Meld deg på

Politikkprat: Fredsprisen til Narges Mohammadi

Meld deg på

Hvor

Brygg Oslo
7 Storgata
Oslo 0155
Norway

Ingrid Ophaug-Vea

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

28.11.2023 KL.18:00

Kvinne, liv, frihet!

Årets fredspris tildeles den iranske menneskerettsaktivisten Narges Mohammadi. Hun får prisen for sitt arbeid mot undertrykking av kvinner og menneskerettskampen i Iran. 

Er du nysgjerrig og har lyst til å lære noe nytt? Vi retter søkelys mot hva prisen kan bety for frihetskampen i Iran og hva vi kan gjøre for å støtte opp om arbeidet.Innledere

Rasmus Hansson, stortingsrepresentant (MDG)
og den som nominerte Narges Mohammadi til fredsprisen

Vil si noe om hvorfor han nominerte Narges Mohammadi til fredsprisen og hva utdelingen kan bety for frihetskjemperne i Iran. 

 


Sherry Hakimnejad, brobygger, gründer innen sosial bærekraft

Vil si noe om aktivismen hun har drevet med for å samle inn penger til kvinner i Iran og utfordringene hun har møtt på underveis i dette arbeidet. Det blir også spennende å høre hva Sherry mener fredsprisutdelingen kan bety og hva hun mener et politisk parti som MDG kan gjøre for å støtte opp om frihetskjemperne i Iran.

 

Andam Aziz, co-leder for Kurdisk Demokratisk Samfunnssenter

Vil med bagrunn i sitt arbeid med saken både i diplomati og gjennom demonstrasjon, si noe om situasjonen til kurderne i Iran og de kurdiske områdene. Innlederne vil også bli utfordret på hva et politisk parti som MDG kan gjøre for å støtte opp om frihetskjemperne i Iran! Det blir tid til å stille spørsmål og å diskutere. Vel møtt! 
Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle