Nesten 200 nye medlemmer i MDG

– Mange kjenner på frustrasjon over regjeringens miljøpolitikk

Det strømmer inn nye medlemmer til Miljøpartiet De Grønne etter at Høyre, Frp, Venstre og KrF la frem den nye regjeringsplattformen.

Siden torsdag kveld har De Grønne fått nesten 200 nye medlemmer, og det nærmer seg rekord i antall nye medlemmer.

– Det er mange som er frustrert på grunn av klima- og miljøpolitikken i den nye regjeringsplattformen. Høyre, Venstre og KrF hadde en historisk mulighet til å flytte norsk klimapolitikk i riktig retning. Den sjansen har de kasta bort, og nå stemmer folk med føttene, sier Une Bastholm, talsperson i Miljøpartiet De Grønne

– Hele 70% av befolkningen sier de vil gjøre endringer i hverdagen for å bremse klimaendringene. Da trenger vi politikere som gjør det enklere og billigere å leve miljøvennlig. Folk er lei politikere som stikker hodet i sanden, vi har ikke tid til mer klimasomling, sier Arild Hermstad, talsperson i Miljøpartiet De Grønne.

Det strømmer fortsatt inn medlemmer, og partiet tror det kommer enda flere i dagene som kommer.

– Jeg håper at enda flere velger å melde seg inn, enten fordi de ønsker å engasjere seg frem mot valget, eller for å støtte politikere som har miljøsaken som sin fremste sak, sier Hermstad.

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle