Dag 1 – Arendalsuka

14. august 2012

Miljøpartiet De Grønne er nå på plass under arrangementet Arendalsuka. I løpet av de nærmeste dagene, 15-17 august, kommer Arendal å fylles av debatter, diskusjoner og politiske arrangement.

Miljøpartiet De Grønne deltok med et innlegg under det første større arrangementet, ungdomslederdebatten. Samtlige ledere for stortingspartienes ungdomsorganisasjoner deltok – under fem forskjellige tema. Når diskusjonen tok til om samferdsel fremmet Grønn Ungdoms talsperson Hallvard Surlien sterk kritikk av  manglende satsingen på samferdsel og utbygging av tog som regjeringspartiene har vist i løpet av sin regjeringsperiode. Samtidig stod opposisjonspartiene svakt, da de ikke ville vise til konkrete tiltak, hverken innen dette området eller hvordan man skal stoppe det fortsatte uttaket av olje og gass i Nordsjøen.

MDG og Grønn Ungdom stod dermed frem som det partiet som vil vise til konkrete tiltak og en mye mer miljøvennlig politikk enn det som har vært fremmet til nå. 

På bildet ser dere talspersoner Hallvard Surlien, Ida Karina Kann og Marie Loe Halvorsen i begynnelsen av debatten.

Utover dette har Arendal MDG hatt en uformelt møte for å drøfte fremtiden, hvordan vi skal etablere et grønt alternativ i Aust-Agder.

Hvis du er i Arendal, kom forbi vår stand – programmet finner du her , ellers tar du kontakt med vår presseansvarlig under Arendalsuka Nikki Schei, tel: 932 68 966.

 

Våre 3 hovedsaker

Hold deg oppdatert på vårt grønne arbeid

Meny