Nyheter

Det var ingen mild sommerbris å spore på utestedet Mesh i Oslo, der Frp-leder Siv Jensen fredag formiddag lovet å «stoppe asylinnvandringen til Norge». Få minutter senere holdt Miljøpartiet De Grønne sin egen sommerpressekonferanse vegg i vegg.

Vil du være med på en historisk valgkamp som sikrer De Grønne i Trøndelag representasjon på Stortinget? Ny frist: Mandag 26. juni.

Trøndelag er først ut av regionene med eget klimaregnskap. Dette forplikter politikerne til å holde ord, mener Miljøpartiet De Grønne. – Hvis vi kan vise hvordan vi skal nå målene, er det enklere for folk å tro på det.

Miljøpartiet de Grønne går til valg på å gjeninnføre statlige regler mot vannskuterkjøring. Partiet mener regjeringens fjerning av den sentrale vannskuter-forskriften skaper unødige problemer for kystkommunene som nå må lage egne regler.

Mandag vedtar Stortinget ny Nasjonal transportplan (NTP). MDG vil heller sende den i retur til regjeringen. Mandag vedtar Stortinget ny Nasjonal transportplan (NTP). MDG vil heller sende den i retur til regjeringen.

MDGs stortingsrepresentant Rasmus Hansson savner krav til oljeindustrien i regjeringens nye stortingsmelding om klimapolitikken i Norge.

Ved høstens stortingsvalg vil alle barn og unge fra 5. til 10. klasse få muligheten til å stemme i barnas eget valg.

MDG ser en fremtid med førerløse utslippsfrie biler og en miljøvennlig E18 med god plass til bussen. Rasmus Hansson forbereder seg på en ny valgkamp. Denne gang vil han inn på Stortinget fra Akershus for Miljøpartiet De Grønne (MDG).

Hvorfor bør velgere som er opptatt av klimatrusselen stemme på Miljøpartiet De Grønne i stortingsvalget? Arild Hermstad, stortingskandidat i Hordaland, svarer. Om 15 år skal vi leve av noe annet enn olje.

DEBATT: Vi trenger et fresht navn som ikke lenger assosierer et av våre viktigste, kanskje aller viktigste, selskap med et produkt som ikke lenger skal brukes. Folket eier Statoil.