Meld deg på

Medlemsmøte om småhusplanen!

Meld deg på

Hvor

Bydelshuset i Nydalen
21 Nydalsveien
Oslo 0481
Norway

Lars-Fredrik Forberg

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

25.04.2022 KL.18:00

Velkommen til samtale om høringsutkastet til småhusplanen!

Høringsutkastet til småhusplanen er ute og vi inviterer byrådspolitiker Sabina Syed (MDG) til å presentere hovedpunktene i planen. Arkitektkontoret Morfeus har laget et mulighetsstudie basert på de nye bestemmelsene og vil presentere resultatet. Det blir debatt. Stor debatt.

Om foredragsholderne:
Sabina Syed er politiker i MDG. Hun er opprinnelig fra Gøteborg, men har bodd i Oslo siden februar 2013. Tidligere jobbet Sabina som miljø- og avfallsrådgiver i Multiconsult. Hun er utdannet miljøøkonom fra Gøteborgs universitet.
Sabina har vært aktiv i den grønne bevegelsen i snart 10 år. Som politiker ønsker hun å jobbe for jevne ut forskjellene i samfunnet, ikke minst mellom Oslo Øst og Oslo Vest, i tillegg til å bane veien for et klimanøytralt samfunn, som også sikrer gode leveområder for insekter, planter og dyr.
 
Sivilarkitekt MNAL Caroline Støvring er partner og grunnlegger av MORFEUS. Caroline Støvring er utdannet ved Arkitekthøyskolen i Oslo (1996), med en etterutdannelse ved Glenn Murcutt International Masterclass i Sydney, Australia (2005). Tidligere erfaring er fra blant annet Plan og Bygningsetaten Avdeling for Byutvikling, og Arkitektkontoret Kari Nissen Brodtkorb. Støvring har blitt tildelt Carl Michael Eegers legat, og legat fra Fondet for Treindustriens Fremme. Caroline Støvring var leder av Oslo Arkitektforening 2015-2017 og styremedlem i Arkitektenes Hus og Oslo Arkitekturtriennale.
 
Sivilarkitekt MNAL M.S.AAD Cecilie Wille er partner og grunnlegger av MORFEUS. Cecilie Wille er utdannet ved NTNU (1993) og med Master of Science ved GSAAP, Columbia University of New York (1997). Etter praksis fra Geir Grung og Lund & Slaatto arkitekter, ble hun partner ved Arkitektkontoret Kari Nissen Brodtkorb. Hun har tidlig utmerket seg gjennom publikasjoner og utstillinger som i La Biennale di Venezia og 20 under 40 i Norsk Arkitekturmuseum. Hun var leder for Oslo Arkitektforening i 2004 og Visepresident i Norske Arkitekters Landsforbund fra 2010 til 2012.

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle