Personvalg

Votering på landsmøte

Landsmøte 2024     Påmelding og praktisk     FAQ  Vedtak på LM    Endringsforslag Personvalg

 

Disse ble valgt

Disse ble valgt til nasjonale tillitsverv på landsmøtet 2024. 

Innstillinger

Valgkomiteens innstilling på partiledelse er offentliggjort. Valgkomiteen innstiller på gjenvalg av partileder Arild Hermstad, nestleder og leders stedfortreder Lan Marie Berg, og nestleder Ingrid Liland. Som ny partisekretær innstiller de Kristin Antun. Innstillingene er enstemmige. 

Valgkomiteens innstiller også på Sentralstyre, Internasjonal kontakt, Kontrollkomité, Grønt Kvinnenettverk og supplering av programkomiteen. 

Hele innstillingen kan du lese her. 

Jens Ulltveit-Moe har trukket sitt kandidatur til Sentralstyret. Valgkomiteen foreslår Einar Wilhelmsen (kandidatpresentasjon) til denne plassen. Kristoffer Robin Haug (kandidatpresentasjon) og Alexander Rügert-Raustein (kandidatpresentasjon) er også foreslått til denne plassen i Sentralstyret, og landsmøtet vil votere over dette under saken valg på søndag. 

Landsstyrets innstilling på ny valgkomité kan du lese her. 

 

Benkeforslag

Fristen for å melde nye kandidater til saken valg var fredag ved møteslutt. 

Her finner du skjema for benking. Skjema til sak 14 valg. 

Innkomne benkeforslag finner du her.

 

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle