Inntegning

Votering på landsmøte

Landsmøte 2023Listetoppsamling Påmelding og praktisk Vedtak på LM  Personvalg Endringsforslag Inntegning FAQ For pressen

 

Inntegning til debatt på landsmøtet åpner (DATO/TID/LINK)

Når du sender inn skjema for inntegning, må du oppgi delegatnummeret ditt.

 

Strek for å tegne seg til innlegg i debatt settes når debatten starter, men strek kan settes før dette hvis antall innmeldte talere overskrider tid landsmøtet kan bruke på saken. 

Foreløpig oversikt over hvem som er på talelistene kan du se her. (Link) Talerlistene prioriteres både etter hvilken prioritet du oppgir at innlegget ditt har blant innleggene du ønsker å tegne deg til, og etter kriterier fastsatt i møtereglene (kjønn, alder, geografi og lignende). 

 

Alle deltakere på landsmøtet har en maksgrense på 4 innlegg og 3 replikker i løpet av landsmøtet. En delegat kan ikke tegne seg til innlegg mer enn to ganger til den samme debatten, og kan maksimalt ta en replikk i samme debatt.

Se informasjon om lengde på innlegg og replikker i møtereglene. (2022 versjon)

 

Ønsker du å melde inn til dagsorden, til voteringsorden eller til saksopplysning?

Delegater som ønsker å tegne seg til voteringsorden, dagsorden eller å gi saksopplysninger må levere inn skriftlig forslag til ordstyrerbordet med begrunnelse i dette skjemaet (link). Ordstyrerbordet innstiller på om forslaget bør vedtas eller ikke før landsmøtet voterer over det. Det gis normalt ikke mulighet til å ta ordet for endringer i dagsorden eller voteringsorden.

 

 

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle