Inntegning

 

Landsmøte 2024 Påmelding og praktisk Personvalg Formøter Endringsforslag Inntegning FAQ For pressen 

Inntegning

Inntegning til debatt på landsmøtet åpner fredag 26. april kl 09:00. Inntegning gjøres her.

Når du sender inn skjema for inntegning, må du oppgi hvilken prioritet innlegget ditt har for deg, og delegatnummeret ditt. Her vil du finne delegatnummeret 19. april. 

 

Taleliste

Foreløpig oversikt over hvem som er på talelistene, vil du kunne se her etter at inntegningen har åpnet. 

Strek settes når talerlista for den aktuelle saken er full, eller senest når debatten starter på landsmøtet.  Talerlistene prioriteres både etter hvilken prioritet du oppgir at innlegget ditt har blant innleggene du ønsker å tegne deg til, og etter kriterier fastsatt i møtereglene (kjønn, alder, geografi og lignende). 

Hvis din delegasjon ønsker å endre hvilke av deres delegater som har nådd opp på talerlista, kan delegasjonsleder kontakte [email protected]

 

Taletid

Innlegg er på to minutter. Det åpnes for én replikk per innlegg, i tillegg til svarreplikk. Replikken må brukes til å være uenig med innlegget. Taletid for replikk er ett minutt. Taletiden for innlegg og replikker kan bli kortet ned på under landsmøtet. 

Møtereglene fastsetter en maksgrense på to innlegg per debatt, og en replikk per debatt. Møtereglene fastsetter et maksantall for innlegg og replikker per taler under landsmøtet, men ingen er garantert å få dette antallet. For mer informasjon, les møtereglene

 

Ønsker du å melde inn til dagsorden, til voteringsorden eller til saksopplysning?

Delegater som ønsker å tegne seg til voteringsorden, dagsorden eller å gi saksopplysninger må levere inn skriftlig forslag til ordstyrerbordet med begrunnelse i dette skjemaet. Ordstyrerbordet innstiller på om forslaget bør vedtas eller ikke før landsmøtet voterer over det. Det gis normalt ikke mulighet til å ta ordet for endringer i dagsorden eller voteringsorden.

Innmeldt til dagsorden, voteringsorden eller til saksopplysning

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle