Bli med å påvirke!

Votering på landsmøte

Du finner alle innsendte endringsforslag til vedtekter og arbeidsprogram i sakspapirene.

 

Her finner du innstillingene til forberedende vedtektskomité og valgkomiteen:

 

Obs! Noen forslag er plassert i blokk: For at de kontroversielle forslagene kan få forsvarlig, demokratisk behandling har vi innstilt de forslagene vi opplever som mindre kontroversielle til blokkvotering. Det samme har vi gjort med forslag der vi, basert på høringsinnspill, tror at flertallet i partiet er enige med vår innstilling. Dessverre er det liten tid til debatt på landsmøtet, og vi må prioritere strengt. Forslagsblekka er sortert slik at forslag som er innstilt til særskilt votering står først (308 forslag), og de som er innstilt til blokk står etterpå (870 forslag).

PS: Vi vil understreke behovet for å sette av veldig god tid til å lese gjennom, diskutere og tenke over forslagene. Ikke utsett gjennomgangen til en kveld eller to før møtet dersom du vil ha grei oversikt. Noter deg hva du vil stemme før møtestart.

*De 308 forslagene som er innstilt til særskilt votering ligger øverst. Dette dokumentet kan du som delegat bruke for å notere deg hva du ønsker å stemme på de ulike forslagene. Notér i kolonnen helt til høyre. NB: Det går ikke an å redigere dokumentet. Lag din egen kopi, og rediger i kopien.

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle