Endringsforslag

Votering på landsmøte

Landsmøte 2023Listetoppsamling Påmelding og praktisk Vedtak på LM  Personvalg Endringsforslag Inntegning FAQ For pressen

 

Det er ikke lenger mulig å fremme endringsforslag til vedtekter eller til prinsipprogram, fristen for disse var 17. mars.

Frist for endringsforslag til disse sakene er ved møtestart fredag:

SAK 1: Konstituering

SAK 3: Et tett europeisk samarbeid er avgjørende i vår tid

 

Frist for benkeforslag i SAK 7 valg er møteslutt fredag for kandidater som ikke allerede er innstilt på andre verv. Forslag på allerede innstilte kandidater til andre tillitsverv kan fremmes helt frem til votering. 

 

For å fremme endringsforslag, må du være delegat eller ha annen vedtektsfestet forslagsrett på landsmøtet, og oppgi delegatnummer.

 

Her sender du inn endringsforslag

SAK 1: Konstituering (inkludert møteregler) 

SAK 3: Et tett europeisk samarbeid er avgjørende i vår tid

SAK 7: Valg (benkeforslag valg)

 

Ønsker du å melde inn til dagsorden, til voteringsorden eller til saksopplysning?

Delegater som ønsker å tegne seg til voteringsorden, dagsorden eller å gi saksopplysninger må levere inn skriftlig forslag til ordstyrerbordet med begrunnelse i dette skjemaet. Ordstyrerbordet innstiller på om forslaget bør vedtas eller ikke før landsmøtet voterer over det. Det gis normalt ikke mulighet til å ta ordet for endringer i dagsorden eller voteringsorden.

 

Her kan du se innsendte forslag

SAK 1: Konstituering (inkludert møteregler)

SAK 3: Et tett europeisk samarbeid er avgjørende i vår tid

SAK 7: Valg

Innmeldt til dagsorden, voteringsorden eller til saksopplysning

Prinsipprogramkomiteens forslag til revidert prinsipprogram finner du i sakspapirene til landsmøtet. Endringsforslagene til prinsipprogramkomiteens utkast finner du her

 

Under landsmøtet: Ønsker du å opprettholde forslag som er avvist av redaksjonskomiteen? 

Forslag som er innstilt avvist av redaksjonskomiteen, og som ikke opprettholdes, blir ikke tatt opp til votering. Frist for å opprettholde avviste forslag er lørdag 13. mai kl 08:30, skjema finner du her. 

Opprettholdte forslagsnumre finner du her.

 

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle