Så nærme er MDG regjering

En grønn regjering er nærmere enn du tror. Det er en hemmelighet Jonas Gahr Støre ikke forteller velgerne: Det er ikke han som bestemmer Norges neste regjering. Det er det velgerne som avgjør. Flere meningsmålinger de siste ukene viser at et samarbeid mellom Arbeiderpartiet, SV og MDG, med støtte fra Rødt, kan få flertall på Stortinget.

MDGs aller viktigste krav er at Norges neste regjering ikke åpner nye felt for leting etter olje og gass – og at vi ikke tillater ny utbygging av olje og gass på sokkelen.

De siste tredve årene har norske klimagassutslipp stått så godt som stille. Det er alle tidligere regjeringer sin feil – også de rødgrønne. Hos oss er ikke klima et forhandlingskort. Kun et sterkt MDG kan gjøre en rød regjering grønn.

MDG vil alltid prioritere klima og natur høyest. Vi vil forhandle med Ap og SV først, fordi Erna har bevist i åtte år at hun ikke klarer å kutte utslippene nok, og fordi hun har valgt Frp som regjerings- og budsjettpartner. 

Arbeiderpartiet har en del god klimapolitikk i programmet sitt, men de trenger hjelp til å prioritere. Derfor vil et samarbeid mellom Ap, SV, MDG vil gi den beste miljøpolitikken. 

Hvem som får innflytelse er opp til deg og alle de andre velgerne. Så bruk stemmen din i dag. Vårt mål er å bli store og gjøre Ap avhengig av oss.

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle