Meld deg på

Kort fortalt: Livet på valgliste og i kommunestyret

Meld deg på

Hvor

Zoom
Hele landet XXXX
Norway

Eline Hansen Næset

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

22.11.2022 KL.19:00

Er du nysgjerrig på hva det vil si å stå på valgliste for MDG? Og hvordan livet som folkevalgt er? Denne kvelden kan du finne ut av det!

Jon Torger Salte (kommunestyrerepresentant i Time) og Line Fjørstad (bystyrerepresentant i Trondheim) har begge lang erfaring både med valg og som folkevalgte. Denne kvelden kommer de for å fortelle om sine erfaringer, med Jonas Nilsen som møteleder. Her er får du raskt innblikk i både utfordringer og muligheter, praktiske ting som kan være kjekt å kjenne til, og mer. I tillegg blir det god anledning til å stille de spørsmålene du eventuelt måtte ha. Dette er rett og slett webinaret for deg som er nysgjerrig på hva det vil si å stille til valg for MDG. Du vil her få et bedre bilde av hvordan et kommunestyre jobber, hvilke muligheter som finnes og hvordan du kan påvirke retningen i din kommune. Vi gleder oss og ønsker deg hjertelig velkommen.

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle