Meld deg på

Klimaaften med Lan!

Meld deg på

Hvor

Bakgården på Hotel Fredrikstad
9 Nygaardsgata
Fredrikstad, Viken 1606
Norway

MDG Fredrikstad

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

31.08.2021 KL.16:30

Lan kommer til Fredrikstad og Østfold for å høre hva folk bryr seg om. Og hun trenger hjelp fra DEG.

Arrangementet er gratis, men du må melde deg på.

Årets Stortingsvalg er i gang. Du kan stemme på hvem som skal styre Norge de neste fire årene. FNs klimarapport kan ikke være tydeligere: Klimakrisa er ikke noe som kanskje kan skje i framtida, det skjer nå, og det vil prege livet til alle som er unge i dag. Valget må handle om klima.

Lan Marie Nguyen Berg fra MDG Oslo kommer til Fredrikstad, tirsdag 31. august kl 17 for å snakke om hvorfor dette valget må bli et klimavalg.

Østfolds toppkandidat Benedicte Lund som vi skal få inn på Stortinget for De Grønne er også med oss. Vi avslutter arrangementet med en Q&A der alle kan stille egne spørsmål til begge toppkandidatene.

Vi åpner dørene kl 16.30 og arrangementet starter kl 17.00

Arrangementet er et samarbeid med MDG Sarpsborg og MDG Fredrikstad. Det er åpent for alle frivillige i hele Østfold og for andre interesserte. Husk påmelding av smittevernhensyn. Vel møtt!

 

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle