Meld deg på

Introduksjonskveld med Restarters Norway

Meld deg på

Hvor

Partilokalet MDG Drammen
Konnerudgata 34
Drammen, Norway - NO 3045
Norway

Nina Guzman Toft

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

27.04.2022 KL.17:00
Lurer du på hvordan man holder en Fiksefest for elektronikk? Er du interessert i reparasjonsbevegelsen og ønsker å bidra, men ikke helt vet hvordan? Kom på foredrag med Restarters Norway og hør mer om hvorfor vi arrangerer Fiksefest for akkurat elektronikk, og hvordan du enkelt kan bidra til reparasjonsmagien, enten ved å delta på fiksefest eller gjøre enkle grep i hverdagen.


Hva er en fiksefest?
En Fiksefest for elektronikk er et sosialt og gratis arrangement der folk kan ta med seg ødelagt småelektronikk og reparere det sammen med frivillige Fiksere med tekniske ferdigheter. 
På foredraget kan du lære mer om hvordan vi gjennomfører Fiksefestene og hvordan du kan bli med på moroa - uansett hvor mye eller lite fikseferdigheter du måtte ha.

Vi vil starte opp et Restarters lokallag i Drammen og arrangere jevnlige fiksefester. Bli med oss og bidra til MER reparasjon og mindre kast. Du trenger ikke ha spesielle ferdigheter for å være med - du vil få opplæring. Men har du kjennskap til og kunnskap om elektronikk og reparasjon så vil vi gjerne ha deg med på laget.
 
//Restarters Norway

Restarters Norway jobber for å skape en kultur for reparasjon av elektronikk, og har siden 2016 arrangert massevis av fiksefester over hele Oslo, og nå er vi klar for å bre oss ut over bygrensene. Vi har sett hvordan Fiksefester for elektronikk fører folk sammen, gir mestring, og skaper glede og optimisme fordi vi deler ferdigheter og samarbeider om å ta vare på det vi har. Bli med å snu den usunne
forbrukskulturen til en inspirende, kreativ, grønn og sosial reparasjonskultur!

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle