Meld deg på

Aksjonsdag på St.Hanshaugen - med Sigrid og Arild!

Meld deg på

Hvor

St.Hanshaugen
16A Ullevålsveien
Oslo 0171
Norway

Even Nord Rydningen

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

27.10.2022 KL.17:00

 

Stå på stand med Sigrid Heiberg! Gå på husbesøk i nabolaget med Arild Hermstad! 

 

Program:

17:00 Møtet starter i “sykkelrommet” hvor lokallagsleder Edvard Nore ønsker velkommen. Arild Hermstad forteller kort om hvordan redde Oslofjorden og omstilling i krisetider: grønn energi. Fylkesleder i Oslo Sigrid Heiberg forteller om hjertesoner rundt skoler og bedre sykkeltilrettelegging. 

17:20 Innføring i aksjonsformen husbesøk og inndeling i par eller grupper

17:40 Husbesøk i grupp eller stå på stand med Sigrid!

19:00 De som ønsker samles igjen på Rouleur Cafe for debrief, sosialt og gode samtaler.

 

Torsdag 27.10 inviterer St.Hanshaugen MDG alle medlemmer og frivillige til å bli med på husbesøk hvor vi snakker med velgere om hva de syns er viktig i Oslo-politikken! Vi tar imot innspill til politiske saker og lytter til hva Oslofolk syns kan bli bedre i hverdagen. 

Vi starter kvelden kl.17 hvor Arild Hermstad tar opp de tre viktigste grepene for å redde oslofjorden og de tre viktigste punktene for omstilling i krisetid: grønn energi. Etterpå forteller Sigrid Heiberg om planen med hjertesoner rundt skoler og for bedre sykkeltilrettelegging. 

Det blir gitt god innføring i aksjonsmetodene og alle spørsmål blir besvart før vi går ut på gater og torg for å snakke med nabolaget! 

 

Det er mulig å bli med på husbesøk hvor vi går i par eller i grupp, eller å stå på stand ved St.Hansparken for å huke tak i de som ønsker å snakke med oss der. Det finns buttons og flyers til alle deltakere.

Det aller viktigste vi kan gjøre for å vinne valg er å lytte til- og snakke med Oslofolk om våre konkrete løsninger som gjør hverdagen bedre, og som selvsagt minsker utslippene og sikrer mer natur.

 

Når vi er klare rundt kl.19 møter de som ønsker opp igjen på Rouleur for å skravle om hva vi gjort den siste timen, utveksle ideer og samtale om hva vi skal videre! Her dropper vi inn etterhvert som vi er klare.

 

Vi minner om at det vil bli tatt bilder på eventet og ber deg om å si ifra ved oppmøte dersom du ikke ønsker å bli tatt bilde av. På våre event er det fokus på de gode samtalene - vis hensyn til hverandre og husk at mange heller tar en cola enn en øl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle