Ingrid Liland


Nestleder

Ingrid Liland er nestleder i MDG. Hun har bred bakgrunn fra partiet og lang erfaring fra næringslivet som grunder og rådgiver innen strategi, endring og ledelsesprosesser. Hun kommer fra Vikna i Nord-Trøndelag.

Ingrid har vært medlem av MDGs sentralstyre i flere omganger, har både vært medlem av og leder for nasjonale programkomiteer og har solid kjennskap til og erfaring med den politiske utviklingen og ulike strømninger i partiet. 

Ingrid har jobbet mange år i næringslivet som rådgiver innen strategi, endring og ledelsesprosesser og vært en profilert samfunnsaktør og ettertraktet foredragsholder i en årrekke. Hun kommer fra Vikna i Nord-Trøndelag.

“Det jeg har lyst til å bidra til som nestleder er å bryte ned konfliktlinjene. Mellom by og land. Veganere og kjøttspisere. Naturelskere og teknologioptimister. Vi kommer til å trenge alle disse i den grønne bevegelsen."

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle