Meld deg på

Hvordan lykkes vi i å bevare naturen? Med politisk rådgiver Knut Qvigstad! ✨

Meld deg på

Hvor

Bydelens Hus
60 Drammensveien
Oslo 0271
Norway

Katrine Tjølsen

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

15.02.2024 KL.18:00

NRK har gjennom Oppsynsmannen vekket mange til å forstå at det står dårlig til med beskyttelse av naturen i landet. Enorme arealer bygges ned i høyt tempo og naturmangfoldet lider.

Norge har signert 2022 UN Biodiversity Conference (COP15) for å reservere 30% av land og havområde som vernet. Internasjonalt vurderes det som et nødvendig tiltak hvert land må gjøre for å oppnå en stabilisering av klima og vern av naturmangfold.

Men regjeringen gjør ikke nok for å følge opp disse internasjonale forpliktelsene. MDG har derfor løftet frem en rekke tiltak -- deriblant et arealnøytralitetsprinsipp -- til Stortinget. 

Hva innebærer MDGs forslag? Og hvordan lykkes vi i å bevare naturen?

Bli med Frogner MDG på læring og diskusjon om naturpolitikk!

Program:
- Et kort klipp fra Oppsynsmannen
- Knut Qvigstad forteller om MDGs arbeid på Stortinget for å bevare naturen. Knut er rådgiver for Une Bastholm og er spesialist på natur- og miljøpolitikk
- Diskusjon og fellesskap

Når
18.00-19.30, torsdag 15. februar

Hvor
Bydelens Hus, Drammensveien 60

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle