Meld deg på

Husbesøk i Grünerløkka bydel med Sirin Stav 🌻

Meld deg på

Hvor

Valgkampsentralen i Møllergata
9 Møllergata
Grünerløkka, Oslo 0179
Norway

Signe Bakke Sølberg

98408492

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

05.09.2023 KL.17:00

Velkommen på husbesøk med Grünerløkka MDG og førstekandidat Sirin Stav!

Møt opp på valgkampsentralen i Møllergata 9 - der får du gratis pizza. Vi har alternativer både for vegetarianere og veganere. 

Denne kvelden dekker vi litt ulike områder, men alle får anledning til å møte og snakke med førstekandidat Sirin Stav. Vi har noen felter igjen på både Carl Berner, Løren, Hasle og Sofienberg. Derfor trenger vi ekstra oppmøte denne kvelden. 

Jobben vår der er å spørre folk om hva som er viktig for dem i valget og gi dem dem en vennlig oppmuntring til å stemme MDG. 

Du er hjertelig velkommen til å møte opp uansett hvor lenge du har vært med og uansett hvor vant du er til å prate med folk om politikk. Du trenger bare å forklare hvorfor akkurat du stemmer grønt og å lytte til det folk har å si. Som ny vil du bli satt til å gå sammen med en som har gått før og vi har god erfaring med å gjøre alle trygge i rollen. 

Dette er vårt siste husbesøk, så vi holder på til 19:30 før vi avslutter. Deretter møtes vi på Postkontoret på Tøyen, som burde være i grei avstand for alle. 

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle